Vinblogg -Goda vintips och italiensk mat

Vinblogg -Goda vintips och italiensk mat

Syftet med vinbloggen

En av Sveriges ledande vin- och matbloggar för ickesnobbar. Jag älskar att testa vin från hela världen och att laga italiensk mat i mitt livslånga och lite galna matlagningsprojekt The Silver Spoon.

Fagioli di soia verde e Asparagi al Parmigiano (70/2000)

The silver spoon projectSkapad av Per-Olof Diderot sön, mars 20, 2011 12:32:39
Green Soybeens and Asparagus with Parmesan
Denna vegetariska rätt fixar du på 15 minuter!
Stek upp frysta gröna sojabönor och sparris i ekologisk rapsolja. På slutet kompletterar du med solrosfrön. Ta av stekpannan från spisen när sparrisen har lagom tuggmotstånd och avsluta med att strö över lite Parmesanost på toppen. Smaklig spis!



  • Kommentarer(0)//www.diderot.se/#post216