Vinblogg -Goda vintips och italiensk mat

Vinblogg -Goda vintips och italiensk mat

Syftet med vinbloggen

En av Sveriges ledande vin- och matbloggar för ickesnobbar. Jag älskar att testa vin från hela världen och att laga italiensk mat i mitt livslånga och lite galna matlagningsprojekt The Silver Spoon.

Scrubby Rise Unwooded Chardonnay 2007 (Beställningssortimentetnr 89544) 129 kr

Vintips 2011Skapad av Per-Olof Diderot ons, maj 25, 2011 20:53:29

Studentkalas!
Släkt och vänner samlas för att hälsa studenten välkommen till vuxenlivet. Tårar strömmar, glädjen över prestationen och alla möjligheter inför framtiden. Mycket känslor hos alla inblandade och väl värt att servera vin av klass istället för någon standard box.

Här kommer vinet som ger oss alla tårar av lycka...
Vinet är från McLaren Vale och gjort på druvan Chardonnay. Doften är ljuvlig med en fin syra och ljuvliga citrustoner. Smaken är enorm med en lång krämig eftersmak med inslag av färskpressad citrus och finstämda mineraler. Wirra Wirra har gjort det igen. Vinet påminner om en riktigt bra klassisk Puligny-Montrachet från Bourgogne som kostar minst 5 gånger så mycket. Ofattbart bra Chardonnay från "Down Under". Tyvärr finns vinet bara i beställningssortimentet, men om du beställer nu på systembolagets e-tjänst så hinner du få det i tid till kalaset. Skriv gärna en kommentar på bloggen när du testat vinet.

Var på fotboll igår...tårar strömmade ner, men av helt andra skäl. Tänk att så få, kan få förstöra glädjen totalt för så många. Det känns som jag förlorade något värdefullt i mitt liv igår.


  • Kommentarer(2)//www.diderot.se/#post245