Vinblogg -Goda vintips och italiensk mat

Vinblogg -Goda vintips och italiensk mat

Syftet med vinbloggen

En av Sveriges ledande vin- och matbloggar för ickesnobbar. Jag älskar att testa vin från hela världen och att laga italiensk mat i mitt livslånga och lite galna matlagningsprojekt The Silver Spoon.

Vinblogg Wine of the Year awards 2011

Wine of the yearSkapad av Per-Olof Diderot ons, november 09, 2011 19:04:39

Gör din röst hörd!
En utvald jury (inga vinsnobbar är välkomna) träffas i december för att utse årets viner bland de som tidigare under året testats på vinbloggen.

Nu har du chansen att göra din röst hörd för att utse läsarnas favorit. Skicka mig ett mail och föreslå din favorit senast den sista november. Vinnaren får en personlig inbjudan att delta "gratis" vid nästa års jury sammanträde (som är ett stort och samtidigt trevligt hedersuppdrag, där du får testa alla goda viner ihop med en specialdesignad middag i "the silver spoon projects" tecken. Om du mot förmodan inte kan komma ordnar jag med ett annat specialpris.

Idag är jag lycklig. Min yngsta dotter är hemkommen från USA och skönt att få träffa henne igen efter månader av saknad. Nu släpper jag inte i väg henne på ett tag. smiley  • Kommentarer(0)//www.diderot.se/#post289