Vinblogg -Goda vintips och italiensk mat

Vinblogg -Goda vintips och italiensk mat

Syftet med vinbloggen

En av Sveriges ledande vin- och matbloggar för ickesnobbar. Jag älskar att testa vin från hela världen och att laga italiensk mat i mitt livslånga och lite galna matlagningsprojekt The Silver Spoon.

Bloggtankar!

ÖvrigtSkapad av Per-Olof Diderot fre, januari 06, 2012 13:35:42
Till alla som vågar tro på sin känsla och fullfölja sina drömmar!

"The intuitive mind is a sacred gift
and a rational mind is a faithful servant.
We have created a society that honours the servant
- and has forgotten the gift. "
Albert EinsteinAtt skriva en blogg tar mycket tid, ger ibland väldigt svagt eko, men ändå fortsätter du att skriva. Jag har funderat över detta fenomen och varför jag själv drivs av att spendera minst en timma per dag med bloggande och medföljande twitter.

Att få uttrycka sin egen uppfattning, dela med sig av sin erfarenhet, känsla och upplevelser ger mycket energi tillbaka trots att jag och många andra bloggare ofta undrar om någon egentligen läser det man skriver. Självklart kan jag följa bloggstatistiken som lyckligtvis (i mitt fall) går upp, men för den skull behöver det ju inte innebära ett dugg.

Lyckan att få skriva är en enorm drivkraft. Kan själv komma på mig med det glädjerus jag känner mitt i stunden där orden hamnar på plats och du känner stolthet för det du själv har uttryckt. Fri som en fjäril kan jag flyga dit tankarna tar mig. Därför kommer jag blogga/twittra/?? så länge jag lever!

Jag uppmanar dig som läsare att våga höra av dig till den bloggare du följer. Om så än ett litet ord, så värmer det mer än du någonsin kan tro...


  • Kommentarer(1)//www.diderot.se/#post314