Vinblogg -Goda vintips och italiensk mat

Vinblogg -Goda vintips och italiensk mat

Syftet med vinbloggen

En av Sveriges ledande vin- och matbloggar för ickesnobbar. Jag älskar att testa vin från hela världen och att laga italiensk mat i mitt livslånga och lite galna matlagningsprojekt The Silver Spoon.

Vinbloggen investerar i en nyttig fritös!

Mat och VinSkapad av Per-Olof Diderot mån, januari 14, 2013 20:53:48
Har länge gått och funderat på att inhandla en fritös med har hållit mig borta från köp pga av jag inte vill öka fettmängden i matlagningen. Därför kom det som en nyhet för mig att man sedan ett par år kan köpa en fritös super light. Tefal har utvecklat ActiFry som kan skapa underverk med 1-2 matskedar olja. Du skapar basen och sedan sköter fritösen resten.

Måste erkänna att jag tvivlade när jag läste tester som berättade om man endast behövde använda en msk olja för ett kilo pommes/klyftpotatis. Men till min stora förvåning stämde det...

Jag återkommer senare i veckan med några recept. Och om du undrar så köpte jag fritösen på Netonnet för 1335 kr. Väl värt investeringen, som familjen kommer få stor glädje av och dessutom en nyttig sådan. Den version jag köpte klarar 1 kg, men det finns även en familjeversion som fixar 1,5 kg.

  • Kommentarer(0)//www.diderot.se/#post415