Vinblogg -Goda vintips och italiensk mat

Vinblogg -Goda vintips och italiensk mat

Syftet med vinbloggen

En av Sveriges ledande vin- och matbloggar för ickesnobbar. Jag älskar att testa vin från hela världen och att laga italiensk mat i mitt livslånga och lite galna matlagningsprojekt The Silver Spoon.

Cannelloni con foie gras e filetto di maiale

The silver spoon projectSkapad av Per-Olof Diderot tis, november 22, 2016 18:21:36
Jag älskar italiensk mat liksom många av er följare. Med sin enkelhet i den råvarustyrda matlagningen blir det oftast rätt bara du väljer råvara med omsorg. Att få promenera runt i en bra saluhall med underbara råvaror, där mitt öga får styra är en gudagåva. Här kommer en rätt baserad på detta koncept, som samtidigt är så enkel att göra och med försvinnande gott resultat.

The Silverspoon project presenterar Cannelloni med gåslever och fläskfilé. (140/2000)

Börja med att skära fläskfilén i små bitar och stek den på medelvärme tillsammans med gåslevern tills köttet tagit upp gåslevern. När det är klart fyller du Cannellonirören med blandningen och lägger dem i en smörad form. Tillsätt Bechamelsås eller som i vår rätt, en välkryddad tomatblandning. När den är klar i ugnen tar du ut den och garnerar med en körsbärstomat och riven Parmegiano Reggiano. Så oerhört gott och vackert på samma gång.  • Kommentarer(1)//www.diderot.se/#post604