Vinblogg -Goda vintips och italiensk mat

Vinblogg -Goda vintips och italiensk mat

Syftet med vinbloggen

En av Sveriges ledande vin- och matbloggar för ickesnobbar. Jag älskar att testa vin från hela världen och att laga italiensk mat i mitt livslånga och lite galna matlagningsprojekt The Silver Spoon.

Asparagi alla Parmigiana (23/2000)

The silver spoon projectSkapad av Per-Olof Diderot ons, juni 16, 2010 20:15:26
PARMESAN ASPARAGUS (23)

II mio amato Asparagi!

Den svenska sparrissäsongen går mot slutet och nu gäller det att spurta för att njuta maximalt av denna härliga grönsak.

Kan det bli enklare, men ändå så himmelskt gott. Stek upp alternativt koka sparrisen och blanda därefter med parmesanost, olivolja och en mix av pinjekärnor/pumpafrön/solrosfrön. En rätt till alla lägen som försvinner snabbare än blixten.


  • Kommentarer(0)//www.diderot.se/#post71