Vinblogg -Goda vintips och italiensk mat

Vinblogg -Goda vintips och italiensk mat

Syftet med vinbloggen

En av Sveriges ledande vin- och matbloggar för ickesnobbar. Jag älskar att testa vin från hela världen och att laga italiensk mat i mitt livslånga och lite galna matlagningsprojekt The Silver Spoon.

En ocean av smaker!

Övriga dryckerSkapad av Per-Olof Diderot tor, januari 26, 2012 20:06:18
Ibland vinner nyfikenheten över förståndet! Eller kan det verkligen vara värt att köpa en flaska whisky för nästan 700 riksdaler?

Laphroaig 18 Years Old (nr 34300) 689 kr

Under julhelgen fick jag ett infall köpa denna whisky som jag hört så mycket positivt om. Självklart väldigt nyfiken om ryktena stämde...

Doften är enorm med inslag av honung, kola, vanilj, nötter och hav! Smaken vill omfamna mig med ljuvliga komplexa aromer, av ljunghonung, lakrits, svenska ostron, nötter och en suggestiv rökig framtoning. Smaken som sitter i en evighet får min gom att jubla av lycka. Varje cl av denna gudabenådade dryck är värd sin vikt i guld. Om du får chansen att dricka en whisky till i ditt liv (speciellt om du uppskattar droppar gjorda med kärlek från the Islay), då är detta drycken. Ardbeg i dess olika smakversioner tillhör alltid mina favoriter men detta är likvärdigt om inte ännu bättre. En ö-whisky med en ocean av smaker, perfekt att ha hemma, ö-boende som jag är.

Kvalitet 100
Prisvärdhet 98

Till Phill, skål!  • Kommentarer(0)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.