Vinblogg -Goda vintips och italiensk mat

Vinblogg -Goda vintips och italiensk mat

Syftet med vinbloggen

En av Sveriges ledande vin- och matbloggar för ickesnobbar. Jag älskar att testa vin från hela världen och att laga italiensk mat i mitt livslånga och lite galna matlagningsprojekt The Silver Spoon.

En frälsare för vinbudgeten!

Nyheter på systembolagetSkapad av Per-Olof Diderot sön, september 01, 2013 14:45:45

Sommaren är snart till ända och alla underbart varma dagar har skapat många leenden som vi bär med oss in i nästa årstid. Semester med hål i plånboken gör dock att många måste hålla igen med utgifterna. Då är det bra att ha tillgång till goda budgetviner, som kan leverera en mysig höstkväll.

Messias Selection -10 (nr 2443) för budgetpriset 59 kr
Portugisiska Messias är ett okomplicerat vin med ärliga intentioner att erbjuda “value for money” med en god doft och ännu bättre smak (efter en tids luftning). Druvkombinationen Touriga Nacional och Baga ger här en rubinröd färg med en angenäm doft av nypon, peppar, plommon och vanilj. Smaken är balanserad med inslag av körsbär, plommon, vanilj, kryddor samt choklad.

För att vara i denna prisklass kan jag klart rekommendera att du testar detta vin. För mycket bättre än så här blir det inte för endast 59 kronor. En riktig frälsare för en ansträngd budget. Jag skulle rekommendera vinet till en fläskfilégryta eller grillade lammkotletter.

  • Kommentarer(0)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.