Vinblogg -Goda vintips och italiensk mat

Vinblogg -Goda vintips och italiensk mat

Syftet med vinbloggen

En av Sveriges ledande vin- och matbloggar för ickesnobbar. Jag älskar att testa vin från hela världen och att laga italiensk mat i mitt livslånga och lite galna matlagningsprojekt The Silver Spoon.

American Dream by Mikkeller

Övriga dryckerSkapad av Per-Olof Diderot mån, april 13, 2015 18:48:09

American dream!
För mig är golf starkt förknippat med den årliga majorn The Masters från Augusta i Georgia. Det närmsta jag har kommit banan är en bilfärd precis i närheten av banan. Här föds drömmar och möjlighet till evig berömmelse. En amerikansk dröm som blev sann igår var när den 21-årige Jordan Spieth från Texas vann en förkrossande seger och tog sin första majorseger. Vi som följer golfen regelbundet såg redan förra året att det var en världsspelare på gång, men få hade väl trott att det kunde gå så snabbt att få den åtråvärda gröna kavajen.

En annan amerikansk dröm är en av de godaste öl jag testat på länge. Danska Mikkeller har bryggt detta öl i Belgien och skapat något alldeles speciellt.

Mikkeller American Dream (nr 1246) för 20,90 kr
Doften är fylld av frisk humle tillsammans med inslag av passionsfrukt, mango, apelsin och färska örter. Smaken fyller hela gommen med perfekt beska ackompanjerat av mango, passionsfrukt, apelsin och kanderade nötter.

Det perfekta ölet som sällskapsdryck eller varför inte till hemmagjorda kåldolmar.  • Kommentarer(0)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.